Advocaat hippisch recht

Over ons

Advocaat voor hippisch recht is het grootste kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke advocaten door heel Nederland met een specialisatie op het gebied van het hippisch recht. Zij hebben reeds vele procedures tot een goed einde gebracht. De advocaten onderscheiden zich van andere advocaten door hun expertise op het gebied van het hippisch recht. Lang niet alle advocaten zijn in staat deze zaken succesvol te behandelen.

Landelijk netwerk voor hippisch recht

Advocaat voor hippisch recht is onderdeel van het Omnius Advocatennetwerk. Op veel vestigingen zijn advocaten voor u beschikbaar met een specialisatie op het gebied van het hippisch recht. Met vestigingen door heel Nederland zit er dus altijd wel een advocatenkantoor bij u in de buurt. Alle advocatenkantoren zijn bovendien optimaal bereikbaar via de centrale Intakebalie:

Bel 088 629 00 27(lokaal tarief)

Openingstijden zijn op werkdagen van 8:00 tot 20:00, vrijdag van 8:00 tot 18:00 en in het weekend van 12:00 tot 16:00.

De beste juridische bijstand in hippische zaken

Elke advocaat aangesloten bij Advocaat voor hippisch recht staat garant voor professionaliteit en een daadkrachtige aanpak die u van een goede en ervaren advocaat mag verwachten.

De advocaten van Advocaat voor hippisch recht doen er alles aan om uw zaak tot een goed einde te brengen. Zij zullen daarbij niet alleen op zoek gaan naar inhoudelijke, maar ook naar formele elementen die uw verdediging en verweer kunnen onderbouwen en sterker maken.

Advocaat voor hippisch recht

Het hippisch recht regelt alle mogelijke juridische aspecten waarbij paarden betrokken zijn. Vaak spelen er grote (financiële) belangen bij een hippisch geschil. Een advocaat voor hippisch recht kan uw belangen optimaal behartigen en uw juridische vraagstuk tot een goed einde brengen. Lang niet alle advocaten hebben de benodigde expertise om uw hippische zaak tot een goed einde te brengen. Neem contact op met een gespecialiseerde advocaat voor hippisch recht.


7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur, op vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 12:00 tot 16:00 uur.

Hippisch recht Bestuursrecht Overeenkomsten Koop en verkoop Wanprestatie Verborgen gebreken Aansprakelijkheid Schade aan paard Advocaat Schade door paard Pro deo Werkwijze FAQ's

Bel de juridische intakebalie

088 - 629 00 72

7 dagen per week bereikbaar

Ook 's avonds en in het weekend


Stel uw vraag via WhatsApp

06 - 21 29 20 19

Chat gratis en rechtstreeks