Advocaat hippisch recht

Onze werkwijze

Op deze website krijgt u informatie over het hippisch recht. Via deze site kunt u een advocaat selecteren die zich heeft toegelegd op behandelen van alle soorten hippische zaken. Het hippisch recht is een bijzonder rechtsgebied en vraagt de nodige specialisatie van de advocaten. Vind een kantoor bij u in de buurt.

Zoekt u een advocaat? Bel de Intakebalie 088 – 629 00 27 (lokaal tarief)

De juristen van de intakebalie staan u graag te woord voor een kosteloos en vrijblijvend eerstelijns juridisch advies. Verder kunnen de juristen u helpen bij het selecteren van de juiste advocaat en kunnen zij uw zaak direct voorleggen aan een advocaat uit het landelijke netwerk.

De intakebalie is geopend van maandag t/m donderdag tussen 08:00 en 20:00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur. Om u nog beter te kunnen bedienen, is de intakebalie ook in het weekend geopend tussen 12:00 en 16:00 uur. Op feestdagen is de intakebalie gesloten.

Bel de Intakebalie 088 – 629 00 27 (lokaal tarief)

Belangrijke informatie over de intakebalie

Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de intakebalie geen advocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de intakebalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

Direct contact met een advocaat? Kies uw advocaat uit het overzicht

Wanneer u een vraag of zaak heeft voor een advocaat dan kunt u via deze website kiezen uit de deelnemende advocaten en advocatenkantoren. Deze advocaten en advocatenkantoren zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk.

Advocaat voor hippisch recht

Het hippisch recht regelt alle mogelijke juridische aspecten waarbij paarden betrokken zijn. Vaak spelen er grote (financiële) belangen bij een hippisch geschil. Een advocaat voor hippisch recht kan uw belangen optimaal behartigen en uw juridische vraagstuk tot een goed einde brengen. Lang niet alle advocaten hebben de benodigde expertise om uw hippische zaak tot een goed einde te brengen. Neem contact op met een gespecialiseerde advocaat voor hippisch recht.


7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur, op vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 12:00 tot 16:00 uur.

Hippisch recht Bestuursrecht Overeenkomsten Koop en verkoop Wanprestatie Verborgen gebreken Aansprakelijkheid Schade aan paard Advocaat Schade door paard Pro deo Werkwijze FAQ's

Bel de juridische intakebalie

088 - 629 00 72

7 dagen per week bereikbaar

Ook 's avonds en in het weekend


Stel uw vraag via WhatsApp

06 - 21 29 20 19

Chat gratis en rechtstreeks