Advocaat hippisch recht

Heeft u een paard gekocht met een verborgen gebrek?

Een verborgen gebrek is een gebrek dat u als koper niet wist ten tijde van het kopen van het paard. De verkoper kan dit hebben verzwegen of was ook niet op de hoogte van het gebrek. Als eenmaal vaststaat dat sprake is van een verborgen gebrek, kunt u in sommige gevallen de koop terugdraaien. Zeker als het gaat om een fors gebrek kan de koopovereenkomst worden ontbonden. U krijgt dan uw geld terug en eventuele andere kosten die u heeft moeten maken (bijvoorbeeld een rapportage van de dierenarts). Een advocaat voor hippisch recht kan u bijstaan bij het aantonen van een verborgen gebrek en het ontbinden van de koopovereenkomst.

Advocaat voor hippisch recht

Het hippisch recht regelt alle mogelijke juridische aspecten waarbij paarden betrokken zijn. Vaak spelen er grote (financiële) belangen bij een hippisch geschil. Een advocaat voor hippisch recht kan uw belangen optimaal behartigen en uw juridische vraagstuk tot een goed einde brengen. Lang niet alle advocaten hebben de benodigde expertise om uw hippische zaak tot een goed einde te brengen. Neem contact op met een gespecialiseerde advocaat voor hippisch recht.


7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur, op vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 12:00 tot 16:00 uur.

Hippisch recht Bestuursrecht Overeenkomsten Koop en verkoop Wanprestatie Verborgen gebreken Aansprakelijkheid Schade aan paard Advocaat Schade door paard Pro deo Werkwijze FAQ's

Bel de juridische intakebalie

088 - 629 00 72

7 dagen per week bereikbaar

Ook 's avonds en in het weekend


Stel uw vraag via WhatsApp

06 - 21 29 20 19

Chat gratis en rechtstreeks