Advocaat hippisch recht

Verleent de gemeente u geen vergunning voor een rijhal?

Voor veel bouwactiviteiten heeft u een vergunning nodig. Zo ook voor het bouwen van een rijhal. Als u de vergunning niet krijgt, kunt u tegen dit besluit bezwaar maken bij het bevoegd gezag. In het bezwaarschrift dient u gemotiveerd uw bezwaren tegen de beslissing aan te voeren. Een advocaat voor hippisch recht kan u daarbij bijstaan. De belangen zijn groot. Specialistisch advies is daarom noodzakelijk. Als ook het besluit op uw bezwaarschrift negatief is, kunt u via een advocaat voor hippisch recht beroep instellen bij de rechtbank. De rechter zal dan het besluit op bezwaar toetsen.

Advocaat voor hippisch recht

Het hippisch recht regelt alle mogelijke juridische aspecten waarbij paarden betrokken zijn. Vaak spelen er grote (financiële) belangen bij een hippisch geschil. Een advocaat voor hippisch recht kan uw belangen optimaal behartigen en uw juridische vraagstuk tot een goed einde brengen. Lang niet alle advocaten hebben de benodigde expertise om uw hippische zaak tot een goed einde te brengen. Neem contact op met een gespecialiseerde advocaat voor hippisch recht.


7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur, op vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 12:00 tot 16:00 uur.

Hippisch recht Bestuursrecht Overeenkomsten Koop en verkoop Wanprestatie Verborgen gebreken Aansprakelijkheid Schade aan paard Advocaat Schade door paard Pro deo Werkwijze FAQ's

Bel de juridische intakebalie

088 - 629 00 72

7 dagen per week bereikbaar

Ook 's avonds en in het weekend


Stel uw vraag via WhatsApp

06 - 21 29 20 19

Chat gratis en rechtstreeks