Advocaat hippisch recht

Wordt u geconfronteerd met een koper die van het paard af wil?

Een verkocht paard voldoet soms niet aan de eisen die de koper stelde of heeft een verborgen gebrek. In veel van dit soort zaken is het maar de vraag of daadwerkelijk sprake is van een verborgen gebrek en of de eisen niet overeenkomen met het geleverde paard. Een advocaat voor hippisch recht kan u als verkoper bijstaan als u te maken krijgt met klachten van een koper en wanneer zij de koop ongedaan willen maken.

Advocaat voor hippisch recht

Het hippisch recht regelt alle mogelijke juridische aspecten waarbij paarden betrokken zijn. Vaak spelen er grote (financiële) belangen bij een hippisch geschil. Een advocaat voor hippisch recht kan uw belangen optimaal behartigen en uw juridische vraagstuk tot een goed einde brengen. Lang niet alle advocaten hebben de benodigde expertise om uw hippische zaak tot een goed einde te brengen. Neem contact op met een gespecialiseerde advocaat voor hippisch recht.


7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur, op vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 12:00 tot 16:00 uur.

Hippisch recht Bestuursrecht Overeenkomsten Koop en verkoop Wanprestatie Verborgen gebreken Aansprakelijkheid Schade aan paard Advocaat Schade door paard Pro deo Werkwijze FAQ's

Bel de juridische intakebalie

088 - 629 00 72

7 dagen per week bereikbaar

Ook 's avonds en in het weekend


Stel uw vraag via WhatsApp

06 - 21 29 20 19

Chat gratis en rechtstreeks